lauantai 19. huhtikuuta 2014

Happy Easter


Saatiin vihdoin pari päivää sitten sohva tilattua! Ja eikä menekään kuin 5-6 viikkoa, että se tulee kotiin!:s Arghh! Oon niin malttamaton et haluaisin sen NYT TÄNNE HETI :D Lupasivat lainasohvan siksi aikaa kunnes uusi saapuu, mutta mutta…se minkä ne meille lupasi on niin HIRVEÄ et ollaan mieluummin ilman sohvaa :DD Onhan täällä vähän kolkkoa nyt mut ehkä me kestetään just ja just. Vappunakin kun tulee vieraita niin saadaan lattialla istua ja hengailla, retkeilymeininkiä, vinkvink Satu ;) 

Tällä viikolla on ehtinyt hommailla vaikka mitä, pesin ikkunat ja parvekkeet ja hain parvekekalusteiden pehmusteet varastosta. Laitoin ruukkunarsisseja parvekkeelle tuomaan piristystä. Siivoilin kaappeja ja myin astioita :D...meillä on ollu kolmet eri astiat kun muutettiin yhteen, niin myin mun Arabian 24h-astiaston tori.fi ssä..nyt on sit valkoinen Teema-astiasto ja Iittalan Taika-astiastoa, ne riittää meille. J pesi vielä grillin tällä viikolla ja korkattiin jo grillauskausikin, sieltä se kesä tulee! :) 

Tänään vein aamulla J:n hallille ja ne lähti Turkuun joukkueen kanssa peliin. Mä oon  lenkkeilly, hengaillu, väkertänyt kynsiä ja lukenut kotosalla tänään :) Ihanan aurinkoinen päivä ollut ja ehkä siitä johtuen hyvä energinen fiilis!  :) Niin ja trulleja on käynyt tänään, onneksi varasin suklaamunia niitä varten :) Ihanaa lauantaita ja pääsiäistä kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti