lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kiirus viikko takana

Ihana viikko taas takana!:) Monenlaista on mahtunut ja kiirettä pitänyt, tiiä mitä se tulevaisuus tuo tullessaan ;) Mun viime viikkoon on siis mahtunut mm.:

- Hullareista pitänyt tietysti hullaantua
- Terveellisiä aamupaloja
- Chai-latte kahvitteluhetki omassa rauhassa
- Opinto-ohjaajan juttusilla käyminen
- Auringonpaisteesta ja ulkoilusta nauttimista
- Stressaamista tulevista elämän käänteistä
- Naurua ja jutustelua ystävien kanssa


Viikonlopun joudun olemaan futisleskenä yksin kotona, J on rollossa joukkueen kanssa. Mut ehkä mä selviän tästä juuri ja juuri, eilenkin nukuin valot päällä osan yötä ku pimeys rupes pelottaan:s 

Eilen saatiin vihdoin myös sohva ja rahi myytyä ja ostaja haki ne samantien, nyt ollaan sit ilman sohvaa varmaan tovi :'D Pitänee maanantaina heti lähteä katsastamaan Seinäjoen sohva tarjonta. Hieman olen jo huonekaluliikkeiden nettisivuja selaillut ja Furninova -merkillä näytti ainakin olevan kivoja malleja. Saa nähdä millaiseen päädytään, sais ainakin olla istumismukavuudelta parempi kuin edellinen! Sellanen missä ei tarvitse pönöttää vaan voi löhötäkkin halutessaan!;)

3 kommenttia:

  1. Jos jatketaan kotiemme sisustamista samalla tyylillä, niin kyllä teidänkin pitää hankkia Furninovan sohva! :) Me ostettiin vuosi sitten, malli on Zeus ja on oikea löhösohva.

    Henna

    VastaaPoista
  2. Tiiäkkö Henna just sitä Zeus -mallia ollaan katseltu netistä:) hahahaaa, pikkasen sama sisustus tyyli meillä näköjään :D Täytyy lähteä huomena huonekaluliikkeitä kierteleen. Mistä te ostitte omanne ja minkä värisenä? Paljonko maksoi? Hinnat vaihtelee melkoisesti riippuen mistä tilais. Me aatteltiin valkoista tai vaaleanharmaata.

    VastaaPoista
  3. No jopas! :D Me ostettiin Vepsäläiseltä. Oli ihan ex tempore ostos! Satuttiin istumaan ko. sohvalla kun myyjä tuli kyselemään voiko auttaa, ja se sohvahan lähti sitten tilaukseen. Värinä meillä sellainen vaalea beige/harmaa. Tilattiin aluksi aivan liian iso sohva, kun ei ollut tosiaan mittoja mukana ostoshetkellä. Lopulta setti on kaksi moduulia, joista toinen divaaniosa.

    Henna

    VastaaPoista