keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Oikean sohvan etsintää



Tänään ajattelimme käydä uusinta kierroksen vielä Iskussa ja Vepsäläisellä koska näistä löytyi kiinnostavimmat/laadukkaimmat mallit alustavan kierroksen jälkeen. Kokosin pari kollaasia tyylisuunnasta ja muotokielestä mitä haemme.


Iskussa oli pari varteenotettavaa mallia, tosin jalkavaihtoehdot ja värit eivät olisi juuri kuvissa olevat. Iskun sohvat löytyvät: http://www.isku.fi/tuoteryhma/1009/sohvat--lepotuolit



Samoin Vepsäläiseltä löytyi muutama muotokieleltään ja ominaisuuksiiltaan varteenotettava malli, Vepsäläisen sohvat löytyvät: http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/sohvat

Tosin nyt olemme alkaneet miettiä normi 3-4 -istuttavaa sohvaa ja rahia yhtenä vaihtoehtona, Vepsäläisen myyjä suitsutti sellaisen yhdistelmän puolesta. Ja tottahan se on, että se olisi helpommin muunneltavissa koska tulevaisuudessa ei tiedä millaiseen asuntoon pohjaratkaisulta tullaan vielä muuttamaan ja divaaniohva ei sitten olekaan välttämättä "oikean puoleinen". Tosin jos divaanisohva on sellainen jonka kätisyyttä pystyy muuttamaan niin se olisi ihan perfect meille. Hankalaa, arghhh :DD Niin monta juttua mitä täytyy ottaa huomioon. No mutta ehkä tämän päivän kierroksen jälkeen ollaan taas viisaampia! :D Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ehditte jo soffan löytää, mutta jos jotain huonekalua jatkossa tarvitsette, niin kannattaa käydä Topeekan kalusteessa Kauhajoella. Siellä on laaja valikoima huonekaluja (paljon juuri selkeälinjaisia ja laadukkaita), loistava palvelu (kuljettavat samaan hintaan kotiovelle, Seinäjoellekin) ja varsin vertailukelpoiset hinnat samojen tuotteiden kohdalla esim. Vepsäläisen hintoihin.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä! Enpäs ole kuulukaan tuommoisesta paikasta, hyvä tietää jatkoa ajatellen! :)

    VastaaPoista