tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Pääsiäinen meni ihanan rauhallisissa merkeissä kotosalla. Muutamia pieniä virpojiakin kävi oventakana, onneksi oltiin varauduttu suklaamunilla! :) Ajeltiin Lapualta kotiin lauantai iltana ja nähtiin ihania kokkoja, joita oli tienvarressa vähän väliä Seinäjoelle saakka. Kokkoperinne on täällä hieman eri kuin pohjoisessa mistä minä olen kotoisin. Peukku perinteille! Nyt alkaakin taas arki, tänään  ja huomena illalla koulua ja torstaina J lähtee Lontooseen vajaaksi viikoksi. Meillä laatuaikaa A:n kanssa kotona sitten <3 A on kehittynyt taas ihan hurjasti; lelut, matot, tyynyt etc saavat kyytiä ja kaikki elektroniikka kiinnostaa.

Illalla katseltiin J:n kanssa haikeana A:n syntymäkuvia! Miten pieni se olikaan! Ja kamalaa huomata miten nopeaa aika menee ja toinen kasvaa! Mutta toisaalta taas ihana saada seurata kehitystä ja kasvua..ja odotetaan jo niin, että tyyppi oppii puhumaan ja kävelemään :)




Vihdoinkin meille muutti kauan himoitsemani By Lassen Kubus bowl! <3 Olen ihan rakastunut kulhon muotokieleen ja tyyliin! Seuraavaksi ehdottomasti Kubuksen kynttelikkö hankintalistalla! <3 Mietiskelin kauan väriä…harmaa ja mustakin olivat kivoja, mutta jotenkin sitten päädyin turvalliseen valkoiseen :'D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti