perjantai 17. huhtikuuta 2015

Friday


Taas on perjantai! Viikot vilahtavat ohitse todella nopeaa. Tänään on siivouspäivä ja illalla ajattelin käydä kirjastossa hakemassa tenttikirjoja kun J tulee töistä. Kamalasti olisi kouluhommia tiedossa, mutta koitan ottaa rennosti ja sillä asenteella, että jos tuntuu yhtään liian tiukalta aikataulut niin sitten jätän joitain kursseja pois. Toisaalta olisi kyllä keväällä melko voittaja olo, jos saisin kaikki valitsemani kurssit suoritettua! :) Se jääköön nähtäväksi.

Eilen illalla lähdin extempore kampaaja käynnille :s Turhauduin kamalan näköisiin hiuksiin, jotka ovat kuivat, elottomat ja tippuvat päästä. Raskauden jälkeen taitaa olla normaalia, että hiukset lähtevät? Itselläni ne ovat tipahdelleet tupoittain ja jäljellä on enää murto-osa aiemmasta :/ Siksipä leikkautin 15cm ja kun tähän ynnää J:n aiemmin leikkamaan 15cm niin jäljellä on nyt polkkatukka :s iiks! Tämä on outoa koska minulla on aina ollut pitkät hiukset! Mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen! Pitkästä aikaa hiukset näyttävät terveiltä ja elinvoimaisilta! Ja lohduttavaa on, että ne kasvavat takaisin :) 

A on ollut koko viikon vauhdissa, pikkuhiljaa saa alkaa nostella tavaroita kattoon ja laittaa pistorasioihin tulpat etc. Ei mene kauaa kun tämä vilperi juoksee ja kovaa! :) Ehkäpä jo kesällä? :) Odotankin jo niin Helsinki-vkloppua muutaman viikon päästä, pääsee shoppailemaan pikkumiehelle kesävaatteita! Siellä on kuitenkin hiukan eri valikoima kuin täällä. Zaran lastenvaateosastolla täytynee ainakin käydä ja joissain uniikeissa pikkuputiikeissa. Laittakaapa vinkkejä hyvistä lastenvaateliikkeistä Helsingissä! :) Kiitos! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti