torstai 5. helmikuuta 2015

Minimalisti keittiössä


Mitä keittiössä saa olla esillä? Itse minimalistina piilottaisin kaiken tai melkein kaiken. Jotta koti tuntuu kodilta mielestäni tietyt arjen jokapäiväiset käyttötavarat saavat näkyä. Ja miksipä ei, koska nykyään suunnitellaan tyylikkäitä tuotteita, jotka tuovat arkeen luksusta. Meillä perinteinen Fairy-tiskiaine on vaihtuntu MUSTA5101:n tyylikkääseen mustaan tiskiaineputeliin, joka on kaiken muun hyvän lisäksi ekologinen ja kotimainen!:) Tuoksuna ihana mustikka! Tekee melkein mieli tiskata, tiskikoneeseen laittamisen sijaan :o 

Lisäksi innokkaina ruuanlaittajina olemme tykästyneet Nicolas Vahen tuotteisiin! Mausteet ovat käytössä meillä lähes päivittäin, joten ihana kun purkit saavat näkyä ja sopivat sisustukseen. Nicolas Vahelta löytyy laajasti tuotteita lukuisista eri mausteista, öljyihin, viineihin yms. Ja kaikissa upeat yksinkertaisen tyylikkäät etiketit ja muotoilu. 

Ihana kun kaikkea ei tarvitse enää piilottaa kaappeihin. Kiitos tyylikkäälle muotoilulle, jota löytyy nykyään arkipäiväiväisistä tuotteistakin.

Turhamaistako? :) Miltä sinun keittiössäsi näyttää? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti