lauantai 21. helmikuuta 2015

Beautyblender

Tänään kirjoittelen hieman käyttökokemuksiani jokin aika sitten hankkimastani 'beautyblender' -meikkisienestä. Muutaman ystäväni suosittelemana hurahdin itsekin ostamaan tämän ihmesienen ja olen kyllä tykännyt! Sieni on ihan superpehmeä ja meikkivoide levittyy todella smoothisti ja kevyesti, siksi sieni sopii erityisesti myös herkälle iholle.  Pyöreän muotonsa ansiosta sieni ei myöskään jätä rajoja. 

Itse jouduin muutama vuosi sitten jättämään todella peittävät meikkivoiteet niiden tunkkaisen ja pakkelimaisen vaikutelman vuoksi. Vaihdoin ne kevyisiin ja kuulaisiin bb-voiteisiin..mutta nyt tämän ihmesienen ansiosta pystyn taas käyttämään peittäviäkin voiteita ilman, että tulee tunkkaisen pakkelimainen vaikutelma. 

Sienen käyttö on helppoa; 1. sieni kastellaan 2. puristetaan ylimääräinen vesi pois 3. kuivataan pinta pyyhkeellä 4. sieni on käyttövalmis!

(Vedellä kyllästämisen pitäisi taata ettei sieni ime meikkivoidetta itseensä. Käytössä olen huomannut, että imee jonkinverran..mutta ei yhtä paljoa kuin normi sienet).

Kaiken muun hyvän lisäksi sieni on lateksiton ja hajuton eikä sisällä allergisoivia ainesosia.

Kuvassa lisäksi ihana tuote tummiin silmänalusiin, Cliniquen eye concealer! Tuote on suunniteltu nimenomaan tummien silmänalusten peittämiseen. Itse käytän tuotetta silmänalusten lisäksi muihinkin peittoa tarvitseviin kohtiin. Tuote todella toimii! :)

Ihanaa launataita kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti