torstai 28. marraskuuta 2013

New York

Alicia Keys: New York


Varasimme mieheni kanssa matkan New Yorkiin!:) New York on aina ollut yksi sellaisista matkakohteista, jonne on jossain vaiheessa elämää pakko päästä. Ja nyt talvilomalla unelma käy toteen <3 Ottaisinkin innolla vastaan matkavinkkejä?



Olemme listanneet joitakin kohteita, joissa varmasti tulemme käymään mm. Vapaudenpatsas, Empire State Building, Woodbury common outlet, Madame Tussaudsin vahakabinetti, Central park, Madison Square Garden...mutta olisi kiva kuulla enemmän vinkkejä kohteista ja ylipäätään jutuista mitä New Yorkiin lähtevän kannattaa ottaa huomioon?:)



http://www.hdwpapers.com/new_york_greyscale_wallpaper-wallpapers.html

http://www.burgessyachts.com/media/adminforms/locations/n/e/new_york_1.jpg



6 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi sulla! :) New York on aivan upea kohde, haluaisin itsekin kovasti päästä sinne uudelleen jonakin päivänä! Itse suosittelisin, että kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa jokin broadway-musikaali! Itse en käynyt lainkaan Empire State Buildingissä, mutta Rockefeller Center on myös hyvä vaihtoehto. Lisäksi kannattaa luonnollisesti käväistä Macy's tavaratalossa ja itse haluaisin vielä joskus päästä katsomaan jotakin urheilupeliä, esim baseballia Madison Square Gardenille. :)

    http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Camilla!:) Blogi on todella alussa vielä ja vaatii hermoja ja opettelua :D Kiitos New York vinkeistä! Ollaankin mietitty et käytäis jossain urheilumatsissa...huomattiin tosin, että liput pitää varata todella hyvissä ajoin jos aikoo mahtua katsomoon! Eli täytynee rueta tekemään varauksia!:)

    Todella kivanoloinen blogi sinulla! Ihana koti teillä! <3 Hei pakko kysyä mistä olit ostanut Budapest postauksessa olevat saappaat? Taisivat olla Budapestista, mutta tiedätkö myökö mikään liike suomessa niitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo saappaat on Budapestista, mutta jostain sellaisesta ihan pikkuputiikista eli ei siis mitään merkkiä, enkä edes muista liikkeen nimeäkään. :/

      Poista
  3. Ihanaa löytää uusia omantyylisiä sisustusblogeja :-) Tulevia postauksia odotellessa!

    VastaaPoista
  4. Hei, kiva kuulla!:) mä en jostain syystä päässyt sinun blogiasi katselemaan..hmp..onko se väliaikaisesti pois käytöstä? Mukavaa torstai illan jatkoa sinulle!:)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa!! Me käytiin kesällä perheen kanssa New Yorkissa ja siellä ei kyllä viikko riittänyt mitenkään kaiken näkemiseen :) Mun lempparipaikka oli kyllä ihan ehdottomasti Central Park ja itse Times Square :) Mun blogista löytyisi myös matka-aiheinen haaste sulle :)

    VastaaPoista