sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Finlayson

Kävin katsomassa tyttöjä entisellä työpaikallani finlaysonilla ja napsin samalla kuvia ihanista esillepanoista. Itseltäni ei taida enää paljon muita pyyhkeitä, lakanoita ja tekstiilejä löytyä kuin finlaysonin. Laatu on taattua! Varsinkin puuvillasatiiniset pussilakanat ovat suosikkejani, kestävät hyvin käyttöä ja pesua sekä tuntuvat ihanilta ihoa vasten.

Pyyhkeissä olen suosinut finlaysonin Reilu-pyyhkeitä, jotka on valmistettu reilunkaupan puuvillasta, ihmistä ja luontoa kunnioittaen <3 Pyyhkeitä löytyy useissa ihanissa väreissä. Itseltäni löytyy mustaa, oranssia, turkoosia ja pinkkiä. Ihana piristys kylpyhuoneessa!

Viimeisin ihastukseni kohde on finlaysonin J.F by Finlayson mallisto, joka on ihanan laadukas ja ylellinen. Värimaailma on harmoninen ja luonnonläheinen. Ylellisyyden tekee laadukkaat materiaalit kuten puuvilla ja pellava ja laadun viimeistelee kauniit yksityiskohdat. (Kuvia J.F by Finlayson mallistosta ylhäällä)

Olen nyt kolmena viime vuotena ostanut kummitytölleni synttärilahjaksi finlaysonin pussilakanoita, ensimmäisenä vuotena Sami Vullin suunnitteleman Aappa-Apina pussilakanasetin, seuraavana vuonna ruusumuumi pussilakanasetin ja viimeisinpänä
elefantti-setin. :) (Elefantti-kuosi näkyy alla olevassa kuvassa puna-valkoisena) Ne on vaan niin ihania ja laadukkaita! Mitähän tänä vuonna? :'D

Olen ehkä hieman puolueellinen, mutta pakko kyllä sanoa, että finlaysonin näyteikkunat ovat yhdet Oulun kauneimmista!<3 Houkuttelevat ostoksille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti