keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Top ihonhoitotuotteet




Tämän hetken top ihonhoitotuotteet:

Biotherm Biosource raikastava puhdistusvaahto: sisältää 70 mineraalin yhdisteen ja tasapainottavaa sinkkiä. Puhdistaa ja raikastaa kuivattamatta ihoa. Koostumus kevyt silkkimäinen vaahto, joka poistaa lian ja päivittäiset epäpuhtaudet. Auttaa kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa. Jo 7 päivässä iho hehkuu terveyttä.

Biotherm Biosource virkistävä kasvovesipuhdistaa, kiinteyttää ja tasapainottaa. Ihosta tulee raikas ja hehkuva. Pienentää ihohuokosia ja antaa säteilevän ihon. Sisältää 70 mineraalin yhdisteen ja tasapainottavaa sinkkiä. Poistaa viimeisetkin epäpuhtaudet iholta.

Biotherm ergetic eyes silmänympärysvoide: voimakas anti-fatigue vaikutus. Rikastettu Chlorella V-uutteella, joka vähentää väsymyksen merkkejä. Kesyttää silminnähden tummat silmänaluset ja silmäpussit samalla täyttäen hienoja juonteita. Paljastaa sileämmän, virkistyneen ja loistavamman näköisen silmänympäryksen.

Biotherm Aquasource syväkosteuttava geelivoide: Syväkosteuttava vaikutus ihon solukerroksissa. Ainutlaatuiset ainesosat: Thermal Plankton soluvesi ja Mannoosi, joiden avulla kosteus imeytyy syvälle ja säilyttää tehonsa todella pitkään. Antaa silkkisen, terveen ja hehkuvan ihon. Näkyviä tuloksia 24h pysyvästi syväkosteutetumpi iho.

Biotherm Skin Vivo Reversive Anti-Aging -seerumi: seerumi auttaa uhmaamaan ihon ikääntymistä. Anti-Age -hoitolinja sisältää puhdasta Thermal Planktonia ja Reversol SV-kasviuutetta, jotka hidastavat ikääntymisprosessia. Sisältää lisäksi 39 kivennäisainetta, aminohappoa, vitamiinia ja puhtaita luonnollisia tehoaineita. Stimuloi uusien terveiden solujen syntymistä ja korjaa/suojaa DNA:ta mikrovahingoilta. Elvyttää ja rauhoittaa ihoa. Tekee ihon sileämmäksi, kiinteämmäksi ja nuoremman näköiseksi.

Vichy Capital Soleil aurinkosuojavoide: tuote on hypoallergeeninen ja ihotautilääkärin valvonnassa testattu. Suojakerroin 50. Kasvojen ja kaulanalueen herkälle iholle.

N7 Protect & Perfect serum: katso aiempi postaus.

Sensai Silky Purifying creamy soap: katso aiempi postaus.

Patyka Biokaliftin Supreme Defence Fluid: katso aiempi postaus.

Absolution Le Serum Anti-Soif: katso aiempi postaus.

Mitä sinun päivittäisiin ihonhoitorutiineihin kuuluu ja millä tuotteilla hoidat ihoasi?
Suositteleppa jotain hyväksi kokemaasi ihonhoitotuotetta!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti