tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jolie Organic Health & Beauty

Tutustuin ystäväni kautta Jolien luonnonkosmetiikkatuotteisiin ja ihastuin heti pariin, joiden koostumus, tuoksu ja teho tekivät minuun vaikutuksen. Mikä Jolie on?  -Jolie on siis hyvinvointikonsepti, johon sisältyy; miellyttävä verkkokauppa, jossa on helppo asioida, kivijalkamyymälä Helsingissä Uudenmaankadulla sekä verkkomedia joka keskittyy kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Jolien arvo on luonnonmukainen kauneus ja heidän toimintansa ja tuotteensa koostuvat puhtaudesta, laadusta ja aitoudesta. Nimenomaan juuri luonnonmukaisuus, puhtaus ja laatu vetosivat minuun…heidän tuotteidensa raaka-aineet ovat pääasiassa luomuviljeltyjä ja luonnollista alkuperää. 

Testasin Patykan ja Absolutionin ihonhoitotuotteita. Molemmat ovat Pariisilaisia luksusmerkkejä, joita suosivat monet julkisuuden henkilöt aina Gwyneth Paltrowsta Johnny Deppiin. Molempien merkkien tuotteiden raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita sekä useat tuotteet ovat saaneet lisänsä vielä superfoodeista. Kaikissa tuotteissa on erittäin korkeat luomupitoisuudet.


Minun suosikeiksini valikoituvat Patykan Biokaliftin Supreme Defence Fluid ja Absolutionin Le Serum Anti-Soif kosteuttava seerumi. 

Patykan Biokaliftin Supreme Defence Fluid tuote lupaa: "Antioksidantticocktail kasvoille, joka kirkastaa ihoa, korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita sekä silottaa ihon pintaa. Voidaan käyttää yksinään meikin alle tai tehotuotteena seerumin tavoin Biokaliftin voiteiden alle. Taateliuute ja kaktusviikunaöljy suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja heleyttävät ihon väriä. Merileväuute vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo ja damaskuksenruusuvesi silottavat ihon pintaa, kirkastavat ja kosteuttavat."

Absolutioin Le Serum Anti-Soif lupaa: "Ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka suojaa ja tasapainottaa. Aloe kosteuttaa, kalottikukka suojaa ihoa sisältäen runsaasti antioksidantteja, suojaten ihoa myös tulehduksilta. Seljanmarja rauhoittaa, pehmentää ja tasoittaa ihon väriä. Pakkauskoko 50 ml.
Iho on kiinteämpi, sileämpi ja talineritys tasapainottuu. Sisältää myös teepuuta, kaunopunahattua, magnesiumia ja helokkiöljyä."

Olen huomannut parin viikon käytön jälkeen jo joitakin muutoksia ihollani, mm. raskauden aikaisten hormonaalisten muutosten myötä tulleet maksaläiskät ovat haalistuneet!! Iho on myös selkeästi virkistyneempi, kuulaampi ja freshimpi! :) Molempien tuotteiden koostumus ja tuoksu ovat huumaavia <3


Lisäarvoa tuli myös ihanista pakkauksista ja Jolien ihanasta paketista, jossa tuotteet tulivat <3 sekä testerituotteista, joita tuli myös runsaasti mukana, (selkeästi koitetaan koukuttaa näihin tuotteisiin) ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti