torstai 20. maaliskuuta 2014

Viikko kuvina

Keltainen on selvä kevään merkki!:) Kauppojen hyllyt notkuivat jo kaikkea pääsiäiseen liittyvä mm. ihania narsisseja, joten pakkohan ne oli ostaa piristämään kotia. Minun puolesta aurinko, lämpö ja kevät sais jo tulla!:) ei kiitos lunta enää!

Sorelit sai tosin vielä tällä viikolla kaivaa esille kun alkuviikosta satoi lunta, oli kuitenkin ihana käydä lenkillä aurinkoisessa säässä.

Isä tuli tänään kylään meille ja toi loput tavarat Oulusta, mm. nuo Marimekon koristetyynyt, jotka eivät mahtuneet muuttokuormaan tammikuussa :D lisäksi sain mun kankaat ja ompelutarvikkeet niin pääsee taas ompelemaan jotain!

Meidän tämän viikon eväät :'D lettuja ja suklaapiirakkaa. Huomena onkin luvassa Ikean lihapullia! :) meillä on tarkoitus lähteä käymään Tampereella Ikeassa, haetaan senkki makuuhuoneeseen ja tv-taso olohuoneeseen (saa nähdä mitä muuta tarttuu mukaan). Saatiin olohuoneen tv-taso ja vitriini myytyä vihdoin. Makuuhuoneen senkki tulee kyllä tarpeeseen sillä meillä on televisio jakkaran päällä tällä hetkellä :D ja säilytystilaa tarvitaan lisää. 

Täytyy Ikean reissun jälkeen postailla kuvia ostoksista, (kunhan saadaan joskus koottua ne)! :'D Mukavaa loppuviikkoa ja vkloppua kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti