tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tyynysotaa:D


Kirjoitinkin yhdessä aiemmassa postauksessa Annon tuotteista, nyt sitten pääsin viimein itse katsastamaan Annon tuotteet ihan paikanpäälle Anttilaan. Annolla oli oma iso osasto, joka oli visuaalisesti todella kaunis ja houkutteleva! Todella moni brändi on tehnyt viimeaikoina kasvojenkohotuksen, mm. Kappahl, Lindex ja näiden muassa myös Anttila…todella tervetullutta kyllä! Itse intouduin ostamaan Annon koristetyynyjä! Meillä oli todellinen tarve niiden uusimiseen ja tuli ihanaa ilmettä sekä lämpöä heti kotiin.




Alimmaiset Lumikello-päälliset ja etummaiset salmiakkikuvioiset Nami-päälliset lähtivät mukaan ja tulivat meillä makuuhuoneeseen. Keskimmäiset valko-harmaa raidalliset ovat vanhat ja sopivat hyvin näiden uusien kanssa:) Värimaailma on harmaa-valkoinen.


Olohuoneen sohvalle ostin neulotut vaaleanharmaat Annon Helmi-päälliset, todella kotoisat ja tyylikkäät. Keskimmäinen marimekon musta-valkoinen päällinen on vanha.


 Makuuhuoneen nojatuoliin tuli Annon Nappi-päällinen ja harmaana tietysti :D 



Mitäs pidätte Annon kuoseista? Joko kevään sisustuskärpänen on purrut muihinkin? :D Ihanaa ja aurinkoista tiistaita! (Mä lähden kohta hammaslääkäriin, iiks! Muutama vuosi vierähtänyt viime kerrasta:s )

2 kommenttia:

  1. Pidän paljon Annon kuoseista ja tuotteista. Kauniit tyynyt olet ostanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna :) Anno on kyllä muuttunut edukseen!

    VastaaPoista