keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Redken

Redken Diamond Oil

Pakko vinkata täälläkin uusin hiustenhoitotuotteeni, joka on saanut paikan sydämessäni!  Redkenin diamond oil shampoo ja hoitoaine. Olen käyttänyt tuotetta nyt puolitoista viikkoa ja eron huomaa! Minulla on ollut aiemminkin Redkenin tuotteita mutta jo  jonkinaikaa käytössäni on ollut Tigin epic volume shampoo ja hoitoaine, koska ne ovat niin riittoisia ja edullisia. Enää ei ole paluuta niihin:) Ero on kuin yöllä ja päivällä. Hiukseni ovat useiden värjäyksien ja käsittelyiden jälkeen menneet todella huonoon kuntoon:( viime kampaamoreissullani leikkautin latvoista pois noin 15cm koska latvat olivat todella kuivat ja huonokuntoiset. Nyt alkaa hiuksieni elvytys takaisin paksuiksi, terveiksi ja kiiltäviksi!

Pesen hiukseni noin 4-6 kertaa (voisin koittaa harventaa pesukertoja) viikossa, hiuslaatuni on värjätty, kosteutta ja korjaavuutta vaativa. Diamond oil tuotteet eivät sisällä silikoneja, tuote sisältää  nimensä mukaan öljyjä kuten; aprikoosiöljy, kookosöljy, korianteriöljy, camelinaöljy ja oliiviöljy. Öljyt hoitavat ja silottavat hiusta. 
Shampoo ja hoitoaine ovat käytössä ihanan täyteläisiä ja jättävät hiukset ihanan tuoksuisiksi sekä puhtaan ja ilmavan tuntuisiksi.


Tuotteet on suunniteltu juuri vahingoittuneelle hiukselle. Tuotteen lupaus: vahvistaa hiusta, antaa syvällistä hoitavuutta, suojaa hiuksen pintaa, kuljettaa ja sulkee hiukseen hoitavat ainesosat, kosteuttaa, lisää kiiltoa ja vahvuutta. Ja tuote todella pitää lupauksensa! Jo lyhyen käyttöajan jälkeen huomaan hiuksissani todella suuren eron entiseen.

Ostin Redkenit New Yorkin reissultamme Manhattanin redkenin liikkeestä, shampoo ja hoitoaine kustansivat yhteensä ainoastaan 20€! Ostin myös J:n äidille tuliaisiksi samanlaiset:)

Tilasin netistä ystäväni suosituksesta myös Redkenin real control shampoon ja hoitoaineen! Tuote lupaa: Ravitseva ja korjaava. Sisältää care adjust complex- yhdistettä.  Antaa sisäistä vitaliteettiä ja silottaa. Tekee hiukset sileiksi, kiiltäviksi ja terveiksi. Sopii erityisesti tuuheille, kuiville ja herkistyneille hiuksille. Nyt innolla odotan, että tuotteet saapuvat ja pääsen testaamaan myös niitä!:)

Tigi epic volume

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti