lauantai 22. helmikuuta 2014

Bedside table


Tällä hetkellä meillä on hakusessa uudet yöpöydät makuuhuoneeseen. Sain myytyä vanhat ja nyt on tilaa uusille! Vanhat yöpöydät olivat liian maalaisromanttiset meidän tyyliimme. Nyt haetaan ajatonta ja modernia tyyliä. Yöpöydän valaisimet uusitaan myös.

Vanha yöpöytä ja valaisin

Uusiksi yöpöydiksi olen löytänyt ihania vaihtoehtoja Kartellilta. Olen viehtynyt Kartellin kirkkaisiin/läpinäkyviin pöytiin ja tuoleihin. Haluamme, että sisustuksemme tulee olemaan  tulevaisuudessa kauttaaltaan valko/harmaa/kirkas. Yritämme saada mustan värin  isoina pintoina pois kodistamme, (vielä olisi musta sohva ja nojatuoli myymättä):p Tässäpä alhaalla kuvissa minun vaihtoehtoni yöpöydiksi, nyt voisi joku auttaa tässä valinnassa!?? Kaikki kuvat ja tuotteet löytyvät www.ambientedirect.com

Charles Ghost Stool 46 


Componbili  (1,2 tai 3 ovisena)

Jolly table
Stone stool (kirkkaana)


Loppuun vielä kuva ihanasta kartellin valaisimesta, josta haaveilen, sopisi täydellisesti makuuhuoneesemme.




Bloomt ball suspension lamp

Tällä hetkellä makuuhuoneesta löytyy ikean knappa valaisin.

5 kommenttia:

  1. Meillä on Kartellin kolmiovinen componibili yöpöytänä ja olen tykännyt. Toinen samanlainen on pesuhuoneessa shampoopullojen säilytyspaikkana.

    VastaaPoista
  2. Componbil on kyl kaunis ja siinä ois säilytystilaa toisinkuin nuissa muissa. Onko teidän pesuhuoneessa oleva componbili kosketuksissa veden kanssa? Hyvä idea kyllä shampoopullojen säilytyspaikkana!:)

    VastaaPoista
  3. tuo stone stool on ihana! entiiä kyllä kirkkaana mutta ehkä näistä käytännöllisin tuo tamponbil :) -Hanski

    VastaaPoista
  4. No stone stool on mun toinen suokkari, toinen on ghost stool….kääk, vaikea valinta. Componbil ois kyl käytännöllisin.

    VastaaPoista
  5. kartellilla on niiiin ihania tuotteita :) itsellä hankintalistalla tuo stone seuraavaksi :)

    VastaaPoista