keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tiger of sweden

Intouduin tsekkaamaan nettikauppojen ale tarjontaa ja monessa oli vielä lisäale menossa. Päädyin lopulta pitkäksi aikaa ihastelemaan tiger of swedenin alea ja uutuuksia. Löytyi aivan ihania asuja ja asukokonaisuuksia. Ajattelinkin käydä huomena kaupungilla katsastamassa onko liikkeissä enää kyseisiä tuotteita jäljellä. Tosin, en saisi kyllä mitään ostaa, haluaisin säästää New Yorkin shoppailuihin! Toivon, että löytyisi edullisesti jotain pientä kivaa, niin eikös sit ois sallittua ostaa?;)

Ylimmän kollaasin rennon tyylikkäät housut ovat todella ihanat! Ja alessa kaikenlisäksi! Niihin sopii ihanasti silkkinen paitapusero, jossa on ihanat yksityiskohdat kauluksessa ja hiansuissa. Oliivin vihreä clutch nahkalaukku viimeistelee kokonaisuuden.


Kaikki kollaasien tuotteet löytyvät: http://tigerofsweden.com

Housut: 83€ norm.hinta 139€
Laukku: 167€ norm.hinta 279€

                                                                        





Musta jumpsuit on ihan täydellinen asu juhliin, korkkarit alle ja menoksi!:) Melkein pakko saada tuo! Kuvan mekko on myös ihanan tyylikäs ja ajaton, juuri täydellinen minun makuuni. Laukku viimeistelee kokonaisuuden. Jumpsuit ja mekko alessa!

 Jumpsuit: 221€ norm.hinta 369€
Laukku: 329€
Mekko: 149€ norm.hinta 249€




Täydellisen rento ja lämmin neule, jossa on mohairia ja villaa. Housut ja phone case tekevät kokonaisuudesta hauskan. Housuissa on ihana kuviointi mutta samalla ne ovat tyylikkäät suorat housut. Nahkainen phone case viimeistelee asun. Rennon tyylikäs kokonaisuus!:) 


Neule: 197€ norm.hinta 329€
Phone case: 89€
Housut: 107€ norm.hinta 179€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti